Co všechno v domácnosti dokáže zubní pasta s fluorem

Bílá zubní pasta obsahující fluor nám dokáže pomoci nejen dosáhnout co nejvyšší bělosti zubů, ale také vyčistit naši domácnost bez sebemenší námahy. Kde všude pro ni najdeme uplatnění?


Zubní pasta nejen bělí, ale také lehce brousí. Nejvíce uplatnění pro ni najdeme:

  • v koupelně
  • v kuchyni
  • u bot a šperků
  • mimo dům

Koupelna

Ne vždy máme k dispozici vhodné čistící prostředky, ale rovněž toužíme po dokonalé bělosti, obzvláště v případě umyvadla a záchodu. Drhnutí se stává snesitelnějším, poněvadž zubní pasta je v oblasti bělení obzvláště účinná. Lze s ní vyčistit i záchodovou mísu – stačí vymáčknout dostatečné množství do mísy a vydrhnout záchodovou štětkou. Mísa bude zářit a poline se z ní příjemná vůně.

Pro ty z nás, kteří mají raději tuhá mýdla než tekutá, bude jistě povznášející vědět, že zubní pasta na houbičce nám pomůže rychle se zbavit mýdlové špíny, která se nám odkryje po odstranění mýdla.

Žehlička na vlasy se po čase stává mastnou. Odmastí ji pasta na zuby.

Kuchyně

Některým lidem vadí rybí zápach, či zápach cibule nebo česneku. Zubní pasta tyto zápachy eliminuje.

Zdánlivě nesmývatelné skvrny na nádobí přeleštíme hadříkem se zubní pastou. Poté opláchneme. Skvrny zmizí.

Boty a šperky

Odření kožených bot není nic příjemného. I na to pomůže zubní pasta na vlhkém hadříku. V případě semišových bot ale toto neděláme, jinak dojde k nenávratnému poškození.

Gumové lemování na teniskách se snadno zašpiní. V tomto případě naneseme zubní pastu na starý zubní kartáček a gumu kartáčujeme.

Čištění stříbrných šperků nikdy nebylo jednodušší než se zubní pastou.

Mimo dům

Děti rády kreslí na stěny pastelkami, a to převážně na zahradě. Zubní pasta na vlhké houbičce kresby smyje.

Pasta také dokáže nechat zmizet lehké škrábance na autě. To samé platí i v případě slabšího poškrábání displeje mobilního telefonu. V tomto případě ale používáme jen malé množství zubní pasty a roztíráme prstem.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru